Composer avec le stress en apportant des changements de style de vie qui favorisent le bien-être et de détente, tels que l'exercice régulièrement, dormir suffisamment, et demander de l'aide professionnelle au besoin. Où commander kamagra sans ordonnance vous avez trouvé une pharmacie en ligne ici http://trendpharm.com/ #kamagra. La plupart des cas de l'éjaculation précoce ne ont pas de cause évidente. Avec l'expérience sexuelle et l'âge, les hommes apprennent souvent à retarder l'orgasme. L'éjaculation précoce peut se produire avec un nouveau partenaire, uniquement dans certaines situations sexuelles, ou se il a été longtemps depuis la dernière éjaculation. Les facteurs psychologiques tels que l'anxiété, la culpabilité, ou la dépression peuvent provoquer l'éjaculation prématurée. Dans certains cas, l'éjaculation prématurée peut être liée à une cause médicale comme des problèmes hormonaux, des blessures, ou un effet secondaire de certains médicaments. Una disfunción eréctil puede ser el resultado de afecciones y enfermedades, medicación o estilo de vida. En primer lugar, es un problema físico. A menudo, factores psíquicos como el estrés y el miedo ayudan a mantener o empeorar los problemas eréctiles. Comprar cialis en barcelona saber cuál es el medicamento ideal para usted depende de diferentes factores.

Korfbal

El korfbal (en català normatiu corfbol) neix a Holanda l'any 1902, prenent com a base un joc tradicional suec. A Catalunya, l'any 1980, dues escoles de Terrassa (Liceu Egara i Pere Viver) són les primeres a apostar per aquesta nova disciplina entre els seus alumnes. Es tracta d'un esport mixt, amb la participació de 4 nois i 4 noies, on l'objectiu és introduir la pilota en una cistella de 3,5 metres d'alçada. La seva mecànica és simil·lar al bàsquet, amb la diferència que els jugadors no es poden desplaçar amb la pilota a les mans. És un esport sense jugades individuals, on contínuament s'han de fer passades i on, per tant, s'imposen la tècnica, l'habilitat i la força física.

Reconeixement de Catalunya i participacions internacionals

El 1990 es funda la Federació Catalana de Korfbal (FCK)
El 1997 entra a formar part de la Federació Internacional (IKF)
El 2005 passa a ser membre de ple dret de la IKF
El 2012 és una de les fundadores de l'IKF Europa, secció continental de la federació internacional.

Millors resultats de la selecció catalana

Bronze al Campionat d'Europa 2016 disputat a Holanda
6a posició al Campionat d'Europa (2006)
9a posició al Campionat d'Europa (2014)
4a posició al Campionat del Món 2011 disputat a la Xina
5a posició al Campionat del Món 2015 disputat a Bèlgica
9a posició al Campionat del Món 2007 disputat a Brno, a la República Txeca
Campions de l'European Bowl (2005)
Campions del Mundial B (2003)
5a posició al Mundial sub-23 (2008)
6a posició al Mundial sub-23 (2012)
6a posició a l'Europeu sub-21 (2014)
9a posició al Mundial sub-19 (2014)
8a posició al Mundial sub-19 (2015)
9a posició al Mundial sub-19 (2016)
4a posició al Mundial sub-17 (2016)
6a posició al Mundial sub-17 (2015)
6a posició al Mundial sub-16 (2014)
Bronze a l'Europeu sub-15 (2016)

Palmarès de clubs

Europa Cup, millors classificacions:
Sant Llorenç KC, 4t (1997)
CK Vallparadís , 4t (2017)
CK L'Autònoma, 6è (2004)
Egara'85, 7è (1991)
KC Barcelona, 7è (2014)
CK Vacarisses, 8è (2011)
CE Vilanova i la Geltrú, 8è (2013)

Europa Shield, millors classificacions:
CK Vallparadís , 1r (2009, 2011 i 2013)
CE Vilanova i la Geltrú, 1r (2014)
KC Barcelona, 1r (2016)
CK Montcada, 4t (2017)
Sant Llorenç KC, 5è (2005)
CK Maurina, 6è (2003)
CK Castellbisbal, 6è (2016)
CK Badalona, 8è (2007)

Esportistes destacats


Berta Alomà
Marc Castillo
Sergi Pau Gabriel
Xavi Blázquez
Míriam González
Raquel Varela

Enllaç al web de la Federació i al dels organismes internacionals als que pertany

 Federació Catalana de Korfbal
 c/ Francesc Català - Roca, local 6
 08222 Terrassa
Tel. 620.714.611
Web: http://korfbal.cat
Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  International Korfball Federation
  Wouenbergseweg 56-58
  3707 HX Zeist (Holanda)
Tel. +31.343.499.655
Web: http://korfball.org
Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Com es practica aquest esport?


Comparteix

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Amb la col·laboració de: