Crugnola-Ometto guanyen el Rally Due Valli i són líders

Els campions del Citroën C3 van guanyar la 4a prova del Campionat d’Itàlia Absolut Rally Sparco amb 6 scratch, per davant de Campedelli-Canton i Signor-Michi, tots dos amb Skoda Fabia RS. En la categoria Two Wheel Drive 4 de 4 per Pisani-Moriconi, mentre que per als trofeus monomarca destaca Di Giovanni-Colapietro a la GR Yaris Rally Cup i Fichera-Colombaro a la Suzuki Rally Cup.

Gabriele Ratti

Una cursa dominada de principi a fi, amb el millor temps en 6 de les 7 especials i aquest avanç en l’última, quan els partits ja estaven tancats, confirmant que segueix sent el número u del Campionat d’Italià Absolut de Ral·lis Sparco. Andrea Crugnola navegat per Pietro Elia Ometto va guanyar el 42è Rally Due Valli, la 4a prova de la sèrie italiana celebrada a l’interior de Verona entre divendres 28 i dissabte 29 de juny.

el duel amb el baix

El vigent campió a bord del Citroën C3 ha començat fort des dels primers quilòmetres, guanyant també els punts a la fase de potència. Només Giandomenico Basso, amb el Toyota Gr Yaris compartit amb Lorenzo Granai, inicialment semblava ser capaç de seguir-lo, quan després de 3 proves va quedar a només 2″8 enrere. Després Crugnola va guanyar el duel en les proves llargues de dissabte al matí, acabant gairebé a 15″ del seu rival i agafant punts complets, gràcies a la qual cosa ara torna per davant de tots a la classificació del campionat. Aleshores, Basso també va aixecar la bandera blanca, retirant-se després de l’ES6 quan va colpejar una bala de fenc, danyant el seu Toyota.

campedelli en recuperació

Així ho va aprofitar Simone Campedelli, navegat per Tania Canton, al volant d’un Skoda Fabia RS, que malgrat el pas en fals a l’ES2, quan va girar i va perdre 10″ després va poder recuperar-se de manera constant per agafar el 2n lloc a Piazza Bra Marco. Després, Signor va pujar al graó més baix del podi, flanquejat per Daniele Michi, en un altre Skoda Fabia.

bon senyor

Amb aquest resultat, el Treviso també es va emportar el rànquing del Campionat d’Italià de Promoció de Ral·lis, tornant a liderar Bostjan Avbelj. L’eslovè, que debutava amb Elia De Guio, es va aturar en 4a posició de la general, tancant la carrera a 3″ del seu rival. Gianandrea Pisani, per la seva banda, va prendre el lideratge del Campionat italià absolut de ral·lis amb tracció a les dues rodes, aconseguint guanyar la ronda Scaliger amb Massimo Moriconi amb un Peugeot 208. El vigent campió de Lucca ha tornat a avançar a la resta de protagonistes, malgrat una bona batalla en la classificació amb Giorgio Cogni i Simone Brachi. De fet, aquests últims van completar 4 proves especials, mantenint el ritme del guanyador durant tota la cursa, però després d’haver girat a PS3 i perdut uns 20″ no van poder competir per la victòria al final, malgrat les ratllades que van arribar bé. en les etapes finals.

les botigues monomarca

En els trofeus monomarca que animen la sèrie italiana, Giorgio Fichera i Enzo Colombaro van obtenir el primer segell de 2024 a la Suzuki Rally Cup, mentre que a la GR Yaris Rally Cup va arribar la victòria de Simone Di Giovanni i Andrea Colapietro.